Home Activiteiten Extra diensten

Extra diensten

 • Slide 1

  Stockage met koelmogelijkheid

 • Slide 2

  Traceability

 • Slide 3

  Scanning

 • Slide 4

  Vervoer

 • Slide 5

  Metaaldetectie

 • Slide 6

  Controleweegschaal

 • Slide 7

  Label printing

Stockage met koelmogelijkheid (Mivas 1 & 2)

Om een vlotte logistieke stroom van de te verwerken opdrachten mogelijk te maken, bieden wij u een ruim en modern uitgerust magazijn aan met een capaciteit van 5.800 pallets. Voor het beheer ervan doen wij beroep op een op maat uitgewerkt warehouse management systeem.

Indien vereist kunnen wij uw product onder geconditioneerde omstandigheden (tot 17°C) opslaan en verwerken.

Traceability mbv scanning

Bij levering kennen wij aan iedere pallet, zowel voor goederen als verpakkingsmaterialen, een uniek identificatielabel met barcode toe. Iedere palletbeweging wordt vervolgens met behulp van scanning geregistreerd. Ook voor uw opdrachten maken wij een unieke barcode aan waardoor we uw goederen als het ware kunnen inscannen op uw opdracht. Traceability op uw product wordt zodoende gegarandeerd. Jaarlijkse externe audits, mock recalls en interne validatieprocessen bewijzen telkens opnieuw de doeltreffendheid van ons systeem.

Vervoer

Als opdrachtgever zorgt u zelf voor aan- en afvoer van uw goederen. Voor het vervoer van beperkte hoeveelheden kan u de vrachtwagen of bestelwagen van Mivas inschakelen.

Metaaldetectie

Op Mivas beschikken wij over verschillende metaaldetectiesystemen. Wij kunnen bijgevolg gemakkelijk in onze productielijnen een controlepost op metaal invoegen.

Controleweegschalen

Met behulp van onze dynamische weegschalen kunnen wij tijdens het verpakkingsproces controlewegingen uitvoeren. Bij gewichtsafwijkingen groter dan de opgegeven tolerantie zal de verpakking automatisch uit de productielijn worden verwijderd.

Labelprinting

Herverpakkingswerk maakt dat de samengestelde producten een nieuwe identiteit dienen te krijgen. Zowel de bundel, de omdoos als de verwerkte pallet krijgen nieuwe codes. Het drukken van deze labels met identificatiegegevens (omschrijving, productcode, barcode, nieuw samengestelde vervaldatum, lotnummer, …), vormt voor Mivas geen probleem.

Inktjetprinting

Met behulp van onze geleide transportsystemen, voorzien wij met onze inktjetprinters vervaldata, lotcodes of beknopte info op uw verpakking.

Afdrukken Naar top