Home Over Mivas 3 vestigingen Mivas 1

Mivas 1 in Lier

Mivas 1 in Lier

In 1977 verhuisde Mivas van "Den Bril" in het centrum van Lier naar het industrieterrein Hagenbroek. De kleine ateliers werden ingeruild voor een volwaardig bedrijfsgebouw van 7000 m².

Dit gebouw is niet alleen onze administratieve zetel maar ook de thuisbasis van de directie en  alle ondersteunende diensten. Dagelijks vertrekken van hieruit maatschappelijk werkers, technici, klusjesmannen en een koerier naar de verschillende vestigingen.

In onze hoofdvestiging beschikken we over vijf multifunctionele ateliers. Samen zijn ze goed voor ruim 3661m², waarvan 858m² gekoeld kan worden. Ons magazijn biedt plaats aan 6000 paletten, waarvan er 460 gekoeld kunnen gestockeerd worden. Een vlotte aan- en afvoer van ons magazijn naar onze klanten, wordt verzekerd via 16 laadkades met een inductiegestuurde truck en verschillende reach- en heftrucks.

Op Mivas 1 werken we gemiddeld met 120 werknemers voor diverse grote klanten. Een professioneel team van monitoren en productieleiding zorgen ervoor dat alle opdrachten op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen de vestiging verlaten. Dankzij de dagelijkse inspanningen van het volledig Mivas 1-team, werd er al meermaals een topscore voor kwaliteit behaald. Dit zorgde ervoor dat belangrijke klanten hun ompak op Mivas 1 centraliseerden.

Afdrukken Naar top