Home Over Mivas 3 vestigingen Mivas 2

Mivas 2 in Lier

Mivas 2 in Lier

In 2007 kocht Mivas in Lier een nieuw gebouw op het industrieterrein Hagenbroek. Ons hoofdgebouw werd immers te klein om al onze bestaande klanten de nodige ruimte en service te bieden die ze verdienen. Bovendien willen we ook ruimte ter beschikking hebben om opdrachten van nieuwe klanten op te starten.

De volledige werkruimte van Mivas 2 is ingericht als “clean room”. Ideaal dus om bijvoorbeeld voedingswaren te verwerken. Het bedrijfsgebouw heeft een oppervlakte van ca. 8000 m² en het magazijn biedt ruimte voor 4800 paletten.  Een transitzone met drie loskaden werd aangebouwd.

Er is een nauwe samenwerking met het personeel van het hoofdgebouw, Mivas 1, dat in hetzelfde industriegebied gelegen is. Zo kunnen ruim 130 werknemers en hun begeleidende monitoren vakkundig ondersteund worden door de centrale kwaliteitsdienst, de technici en maatschappelijk werkers

Dankzij de dagelijkse inspanningen en flexibiliteit van het volledige Mivas 2-team, is deze nieuwe afdeling uitgegroeid tot een volwaardige autonome vestiging.

Afdrukken Naar top