Home Over Mivas Getuigenissen

Getuigenissen

“Een jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de schilderdienst van MIVAS. We waren heel tevreden over de service en het resultaat. Sindsdien werken we op regelmatige basis samen, zowel voor binnen- als buitenschilderwerk onder andere in onze gemeentescholen. Hun prijs en kwaliteit zijn heel goed en we kunnen ook snel bij hen terecht. Het contact verloopt prima en voor dringende werken proberen ze steeds hun planning aan te passen. Wij hopen nog lang met MIVAS te kunnen samenwerken.”

Ann Hamers
Afdelingshoofd Infrastructuur gemeente Duffel

“Ik werk al 31 jaar bij Mivas en kom nog altijd graag werken. Destijds ben ik gestart op Mivas 1 en na 6 jaar ben ik overgeplaatst naar Rumst waar een nieuwe vestiging werd opgestart. En hier sta ik nog steeds. Begonnen aan de band in productie, later opgeleid tot operator en vandaag de dag ben ik lijnassistente. Ik blijf tot aan mijn pensioen bij Mivas, ik voel me fantastisch hier.”

Carine Lenaerts
Lijnassistente Mivas 3

“Mivas is voor mij leuk omdat ik er rustig kan werken, dit is nodig voor mijn hartproblematiek. Ik werk er met plezier, al bijna één jaar nu. De monitoren zijn vriendelijk. Het volgen van de Nederlandse lessen was niet gemakkelijk maar wel goed. Ik leer nog alle dagen nieuwe woorden bij door het praten met collega's. Soms vertalen ze woorden voor mij naar het Frans zodat ik ze begrijp en leer. Mivas is goed voor de mensen, Mivas is een mooi bedrijf.”

Odette Boluka Nzale
Productiemedewerkster Mivas 2

“Ik ben als magazijnier bij Mivas gestart met een activa statuut. Zij hebben samen met mij een aanvraag in gang gezet om een erkenning te kunnen krijgen. Ondertussen heb ik mijn erkenning en kan ik bij Mivas blijven werken. Ik voel mij hier goed en heb leuke collega's. Mijn werk hier is niet zomaar een job. Het voelt aan als familie. Ik kom elke dag met plezier werken.”

Stefan Radev
Magazijnier Mivas1

“Ik ben bij Mivas in de poetsploeg gestart, maar kon dit niet blijven doen omwille van mijn gezondheid. De sociale dienst is samen met mij op zoek gegaan naar een andere job binnen Mivas. Ik werk nu in de keuken en doe mijn werk graag. Ik heb toffe collega's en kan bij vragen altijd bij iemand terecht.”

Rahim
Keukenploeg Mivas1

“Mivas onderhoudt voor ons de hagen tussen de rijweg en het fietspad d.w.z. snoeien en onkruidvrij zetten. Ook het maaien van de gemeentelijke speelterreinen voeren zij uit voor ons. Voor de aanvang van deze werken werden alle te onderhouden terreinen bezocht en besproken. Onze samenwerking verloopt heel vlot, zij komen hun afspraken na en het werk wordt steeds netjes uitgevoerd. Wij overleggen met hen op regelmatige basis en indien nodig kan er worden bijgestuurd.”

Chris Daems
Gemeente Nijlen - Groendienst

“Ik ben blij om op mijn leeftijd nog actief te kunnen zijn als werknemer ondanks mijn beperkingen. Ik verloor een oog en onderging meerdere operaties aan mijn buik met aanslepende gevolgen. Hierdoor kon ik niet meer terecht in het normale arbeidscircuit. Ik doe mijn werk graag en het geeft de mogelijkheid om onder de mensen te zijn. Als ik vragen heb kan ik altijd wel bij iemand terecht, een luisterend oor vind ik bij de sociale dienst. De werkplaats is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wie ik ben is hier ook belangrijk, niet enkel de job die ik doe.”

Achiel Zoet
Productiemedewerker Mivas 2

“De vele verbeteringsprogramma's die P&G de voorbije jaren oplegde, omarmde Mivas met veel enthousiasme en beschouwde ze als een competitief voordeel, eerder dan als een last. P&G voelt zich van zijn kant comfortabel bij de verbeteringsdrang, de zin voor kwaliteit, de hoge standaarden en de pro-activiteit die Mivas steeds weer aan de dag legt in het zoeken naar betere oplossingen voor onze klanten. Ik zou dan ook de relatie tussen Mivas en P&G willen omschrijven als de perfecte symbiose.”

Bart Oelbrandt
BNL Supply Network Operation Leader P&G

“Ik ervaar in Mivas II een aangename en vlotte samenwerking. Als ik kom laden en lossen heb ik vertrouwen in de goede service : er wordt flexibel gewerkt en ik ben in “no-time” terug op de baan. Dit kan enkel maar door de goede organisatie die er is.”

Dirk Van Houtvinck
Zelfstandig chauffeur Lu

“In Mivas II heerst een toffe, plezante en losse sfeer waar iedereen aanvaard wordt. Het is leuk samenwerken met collega’s die voor mekaar klaar staan en mekaar steunen. Iedereen wordt gewaardeerd voor zijn/haar bijdrage en inzet. Wij dragen gelijkwaardigheid dan ook hoog in het vaandel. Er wordt in optimale omstandigheden gewerkt naar een product dat de goedkeuring van onze klant kan “smaken”. Wij verwerken heel graag de koekjes van Lu, ten eerste omdat wij steeds de nieuwste producten zien passeren en ten tweede omdat het heel fijn samenwerken is met onze contactpersonen binnen Lu. ”

Omkaderingsteam Mivas 2

Afdrukken Naar top