Home Over Mivas Getuigenissen Klanten

Getuigenissen: Klanten

“Een jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de schilderdienst van MIVAS. We waren heel tevreden over de service en het resultaat. Sindsdien werken we op regelmatige basis samen, zowel voor binnen- als buitenschilderwerk onder andere in onze gemeentescholen. Hun prijs en kwaliteit zijn heel goed en we kunnen ook snel bij hen terecht. Het contact verloopt prima en voor dringende werken proberen ze steeds hun planning aan te passen. Wij hopen nog lang met MIVAS te kunnen samenwerken.”

Ann Hamers
Afdelingshoofd Infrastructuur gemeente Duffel

“Mivas onderhoudt voor ons de hagen tussen de rijweg en het fietspad d.w.z. snoeien en onkruidvrij zetten. Ook het maaien van de gemeentelijke speelterreinen voeren zij uit voor ons. Voor de aanvang van deze werken werden alle te onderhouden terreinen bezocht en besproken. Onze samenwerking verloopt heel vlot, zij komen hun afspraken na en het werk wordt steeds netjes uitgevoerd. Wij overleggen met hen op regelmatige basis en indien nodig kan er worden bijgestuurd.”

Chris Daems
Gemeente Nijlen - Groendienst

“De vele verbeteringsprogramma's die P&G de voorbije jaren oplegde, omarmde Mivas met veel enthousiasme en beschouwde ze als een competitief voordeel, eerder dan als een last. P&G voelt zich van zijn kant comfortabel bij de verbeteringsdrang, de zin voor kwaliteit, de hoge standaarden en de pro-activiteit die Mivas steeds weer aan de dag legt in het zoeken naar betere oplossingen voor onze klanten. Ik zou dan ook de relatie tussen Mivas en P&G willen omschrijven als de perfecte symbiose.”

Bart Oelbrandt
BNL Supply Network Operation Leader P&G

“Ik ervaar in Mivas II een aangename en vlotte samenwerking. Als ik kom laden en lossen heb ik vertrouwen in de goede service : er wordt flexibel gewerkt en ik ben in “no-time” terug op de baan. Dit kan enkel maar door de goede organisatie die er is.”

Dirk Van Houtvinck
Zelfstandig chauffeur Lu

“Manipulatie orders van Mivas worden steeds uitgevoerd volgens de gevraagde kwaliteit vereisten van P&G. Dit kan alleen maar mogelijk zijn door de goede professionele aanpak en QA expertise die aanwezig is bij Mivas. Mivas wordt ook regelmatig onderworpen aan externe QA audits met een 100% score als resultaat. Gezien de jarenlange samenwerking bewijst dit dat Mivas beschouwd wordt als een betrouwbare kwaliteitsvolle partner. Bedankt voor de jarenlange goede service! ”

Remy De Donder
Mechelen DC & receiving QA, P&G

“Bij het uitbesteden van inpakwerk voor pralines is Mivas een zeer betrouwbare partner gebleken. Dit zowel op het vlak van kwaliteitseisen als van logistieke opvolging. Kortom: een aan te bevelen partner voor de (gekoelde) voedingsindustie.”

Bart Lemmens
Business Unit Manager Packing & IT, Gudrun

“Voor het ontwerpen en realiseren van onze blisters doen wij graag een beroep op Mivas. Na een korte briefing wordt er door hun technische dienst onmiddellijk een haalbaar voorstel gemaakt. Na goedkeuring van dit voorstel, kunnen we bovendien rekenen op zeer betrouwbare technische data, opvolging en levertermijn.”

Sylvie Vandewalle
Technical Development packaging customization P&G

“Bij de consolidatie van de P&G Customization business is Mivas eens te meer een zeer waardevolle partner voor ons. Meedenken en implementeren van oplossingen is voor hen een evidentie en dit zowel op het vlak van lay-out, organisatie van de product flow, security als nodige machinepark. Dankzij onze goede en intensieve samenwerking kan een groot project als dit succesvol afgerond worden. Bovendien kunnen wij altijd een beroep doen op een zeer grote flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wat Mivas garandeert, wordt altijd gerealiseerd.”

Rudi Thollebeek
Benelux costumization operations leader P&G

“Wij ervaren Mivas als een zeer betrouwbare partner, die steeds alert op onze vragen en wensen antwoordt. Flexibiliteit, nauwgezetheid en meedenken in het logistieke proces zijn begrippen die zij hoog in hun vaandel mogen dragen. Dit alles rekening houdend met de sociale achtergrond van hun organisatie.”

Walter Brat
Trading Goods Coordinator Boost - Panzani

“Mivas staat bij ons voor onberispelijke service, stiptheid –maar bovenal menselijkheid! Het voorbeeld van hoe de zachte sector perfect kan voldoen aan de normen en wensen van de huidige B2B-wereld. Chapeau!”

Erik Verhaegen
Zaakvoerder Boxdesign

Afdrukken Naar top