Home Over Mivas Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk! Voor u, maar ook voor ons.

Dankzij ons systeem van integrale kwaliteitszorg, gebaseerd op het EFQM-model, krijgt elk proces een plaats in het grotere geheel. Op die manier zijn procedures en instructies voor goederen, werknemers en veiligheid & welzijn op elkaar afgestemd. Het volledige kwaliteitsgebeuren (productie, veiligheid en welzijn) worden beheerd binnen een digitaal platform dat voor alle medewerkers toegankelijk is.

Specifieke kwaliteitseisen van de klant worden probleemloos geïntegreerd in onze procedures en instructies. Sinds 1 augustus 2016 beschikt Mivas over het BRC Global Food versie 7-certificaat voor de verwerking van onverpakte voedingswaren, daarnaast beschikken wij tevens over een certificaat ISO22000:2005 voor de verwerking van verpakte voedingswaren.Ook algemene principes zoals HACCP werden ingevoerd onder toezicht van het Federaal Agentschap van de Voedselveiligheid.

Permanente evaluatie van het kwaliteitssysteem gebeurt door middel van een doordacht "self improvement program" : rondgangen, audits (zowel intern als extern) en daaruit voortvloeiende actieplannen vormen de basis voor verbeteringsacties, waardoor we hoge kwaliteitsnormen kunnen blijven hanteren.

Door het organiseren van gerichte opleidingen voor alle werknemers, is iedereen binnen Mivas doordrongen van kwaliteit. Meermaals behaalde topscores en awards voor kwaliteit zijn dan ook te danken aan de kennis en inzet van al onze werknemers op alle niveaus.

Voor alle goederen garandeert Mivas volledige traceability. Door middel van een scanningsysteem is het mogelijk om het ganse traject van goederen te volgen, vanaf ontvangst tot uitlevering van het eindproduct.

Mivas biedt tevens de mogelijkheid om producten met speciale eisen te verwerken. Naakt product wordt verwerkt in een hiervoor speciaal ingerichte ruimte. Voor product dat gekoeld dient te worden, beschikt Mivas over gekoelde ateliers en magazijnruimte.

Afdrukken Naar top