Home Over Mivas Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voor MIVAS is duurzaam ondernemen een vanzelfsprekendheid. Binnen onze visie staan mens en milieu centraal.

Wij streven voortdurend naar een co2 vriendelijk energiebeleid. De afgelopen jaren investeerden we onder andere in zonnepanelen, condenserende ketels en energiezuinige lichtarmaturen. Bovendien hebben we een stedenbouwkundige aanvraag lopen voor een windturbine.

Ons afvalbeleid is erop gericht om door uiterst grondige sortering het onvermijdelijke restafval tot een minimum te herleiden.

Bij ons duurzaam mobiliteitsbeleid staat de fiets centraal. Elke MIVAS werknemer heeft recht op een bedrijfsfiets, een fietsvergoeding en gratis onderhoud. Dit heeft een groot deel van onze werknemers overtuigd om op een gezonde en milieuvriendelijke manier naar het werk te komen.

MIVAS maakt deel uit van het bedrijventerrein Duwijck. In samenwerking met andere ondernemingen bieden we enkele gezinsvriendelijke diensten aan waaronder Strijkdienst Duwijck en een kinderopvang. Daarin zijn permanent drie plaatsen voor MIVAS gereserveerd.

Ook in de toekomst zullen we steeds openstaan voor opportuniteiten waarmee we het milieu kunnen sparen en onze werknemers een mensvriendelijke werkomgeving kunnen bieden.

Afdrukken Naar top